Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

John Talabot, KiNK, Erol Alkan, Andrew Weatherall i molt més a la tercera temporada de Brunch Electronik

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Mai un germà petit s'havia fet tan gran tan ràpidament. Parlem del Brunch Électronik, el festival urbanita del Piknic Électronik. El Brunch va començar la seva curta però intensa vida al CCCB, per passar després a celebrar-se a la plaça major del Poble Espanyol. El canvi va ser guanyador, perquè, amb una fórmula molt similar a la del Piknic, s'ha convertit en un minifestival diürn genial en què s'hi pot trobar el millor de la música electrònica internacional i nacional, un conjunt d'activitats per a nens realment complet i una molt bona oferta gastronòmica. Tot per oferir un diumenge atípic, divertit i festiu. L'any passat ja va ser una de les propostes més interessant dels diumenges i, un cop hem sabut el cartell d'aquest any, podem dir que tornarà a ser un dels esdeveniments més destacats dels caps de setmana a la nostra ciutat.

El cartell d'aquest any inclou noms mundialment coneguts com John Talabot, KiNK, Erol Alkan, Agoria, Michael Mayer, Carl Craig i una sessió a sis mans entre Andrew Weatherall, Ivan Smagghe i Daniel Avery. A més, també hi haurà espai per a llegendes com Kevin Saunderson i per a nous noms de l'electrònica menys massiva (però no menys interessant) com Fatima Yamaha, Mathew Jonson i el sempre efectiu i respectat Marc Piñol. Si voleu conèixer la programació completa entreu al web del Brunch, tot i que encara s'anunciaran alguns noms més.

El Brunch Électronik no només es música i ball, perquè de 12 a 16 h de la tarda, el Poble Espanyol s'omple de famílies que gaudeixen d'activitats divertides i gens convencionals per a nens i pares que volen compartir la passió per la música electrònica amb els seus fills. A més, també hi trobareu algunes de les marques de roba locals més interessants del moment i un munt de sorpreses per a cada esdeveniment. Apunteu-vos bé les dates d'aquest any: 6 i 20 de març, 3 i 17 d'abril, 8 i 22 de maig i 5 de juny.

Si no suporteu més dels diumenges de pel·lícula i manta tranquils, Brunch Électronik és la vostra salvació.

Brunch Électronik 2015 - Behind the Scenes. from Brunch Electronik on Vimeo.

Últimes notícies

    Publicitat