Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Joves creadors de Barcelona, uniu-vos!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Projectes com el de FIU són els que ens engresquen i ens agraden especialment. Es tracta d'una plataforma que va néixer l'any passat a Barcelona per tal de donar visibilitat a joves creatius de la ciutat, posant-los en contacte amb els professionals del sector gràcies en part a una sèrie d'esdeveniments que permetin mostrar el potencial de les noves generacions. Aquests esdeveniments s'han dut a terme a centres educatius com Elisava i a altres localitzacions de la ciutat i serveixen d'altaveu per a una comunitat de joves creadors de talent il·limitat.

Els esdeveniments dels quals us parlem es diuen FIU TOUR, però a part d'això, els 'Fiuers' han creat una gran trobada anual en la qual 10 Fiuers (creatius emergents seleccionats per un jurat de creatius professionals) presentaran el pròxim 17 de maig a la Sala BARTS de Barcelona els seus projectes, les seves reflexions i les seves opinions més sinceres en vers a la situació en la qual es  troben, com a agents principals de canvi i millora del sector creatiu. Però abans d'això, el FIU organitza, avui dijous 18 de febrer, un nou esdeveniment FIU TOUR per presentar i donar a conèixer nous creatius emergents. Hi seran Miena Güell, el dissenyador de moda Martin Across, la directora d'art Silvia Arenas a més de l'expert en social media Dot Lung.

Podeu posar-vos en contacte amb ells a través de les seves xarxes socials, però el millor serà que us apropeu avui a l'IED i els conegueu en persona. Ja sabeu, la unió fa la força!

Últimes notícies

    Publicitat