Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Julien Temple punxa discos i videoclips a l'In-Edit

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

El Beefeater In-Edit, festival de documental musical de Barcelona, entoma la recta final –diumenge abaixa la persiana de la 13a edició–, amb un convidat especial, el cineasta britànic Julien Temple.

Temple, a qui l'In-Edit va dedicar una retrospectiva el 2012, presenta enguany al festival 'The ecstasy of Wilko Johnson' (2015), al voltant del cantautor i exguitarrista dels pioners del pub rock Dr. Feelgood, a qui els metges van donar un any de vida al 2012 després de diagnosticar-li un càncer de pàncrees, i que encara continua viu.

Però Temple serà també el DJ encarregat de posar música el dissabte 7 al vermut dels caps de setmana de la terrassa de l'hotel Pulitzer, al costat del DJ resident Borja Malet, i també exercirà de VJ al Sidecar, on presentarà el seu projecte Dodo Dancing, en què punxa fragments de videoclips.

Amb una carrera molt vinculada a documentar el punk anglès de finals dels 70, Temple és l'autor dels films sobre els Sex Pistols 'The great rock 'n' roll swindle' (1980) i 'The filth and the fury' (2000) i de 'Joe Strummer. The future is unwritten', 2007). També té una llarga trajectòria com a realitzador de videoclips, entre els quals destaquen els de 'Come on Eileen', dels Dexys Midnight Runners, el de 'Do you really want to hurt me', de Culture Club, i el de 'Smooth operator', de Sade, però també ha treballat amb Ray Davies i The Kinks, Neil Young, David Bowie, The Rolling Stones, Depeche Mode i Blur, entre molts altres.

Últimes notícies

    Publicitat