Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La banda sonora del Beach Club de Bacardí al Primavera Sound 2016

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Una de les novetats més importants del Primavera Sound 2016 que tenim a tocar serà l'escenari Beach Club. Es tracta d'un espai creat en col·laboració amb Bacardí amb un horari ampliat (a partir de l'hora de l'aperitiu), on us podreu banyar a la platja i ballar la millor música electrònica del moment. El Beach Club estarà en funcionament des del dijous 2 al dissabte 4 de juny al recinte del Parc del Fòrum i si us hi apropeu podreu veure alguns dels artistes de la música electrònica menys massiva però ben interessants.

Noms imprescindibles com Erol Alkan, Floating Points, Dj Koze, Todd Terje, Black Devil Disco Club i talents locals com beGun i Daniel Baughman passaran per aquest peculiar escenari amb connexió directa a la platja, amb capacitat per a 5.000 persones i més de 7.000 m² de superfície. L'escenari tindrà segell de qualitat de so de Bowers & Wilkins Sound System, el recolzament de Bacardí i ens portarà electro, techno, house, música disco i molt més en un total de 42 shows al llarg de tres jornades maratonianes.

El Beach Club serà el somni humit –mai millor dit– dels 'clubbers' del Primavera, però per gaudir de l'experiència primer haureu d'aprendre-us de memòria aquestes 13 cançons. Són hits d'alguns dels artistes que hi actuaran i que necessiteu conèixer abans no arribi el festival. Ah! Aprofita per tastar els còctels de rom Bacardí i per menjar als food trucks que hi trobareu: n'hi ha per a tots els gustos!

Floating Points - Arp3

Eduardo De La Calle - My Own Transition

Jessy Lanza - Kathy Lee

Todd Terje - Inspector Norse


Matthew Herbert - It's Only (DJ Koze Remix)


Black Devil Disco Club - H-Friend

Tiger & Woods - Gin Nation


Caribou - Can't Do Without You (Tale Of Us & Mano Le Tough Remix)


Simian Mobile Disco - Seraphim

Bob Mould - I Don't Know You Anymore

Leon Vynehall - It's Just (House of Dupree)

Lena Willikens - Howlin Lupus

Dj Richard - Nighthawk

Últimes notícies

    Publicitat