Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La 'Carmela' de Plensa ja és al Palau de la Música

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

'Carmela' ja és al Palau. L'escultura de Jaume Plensa (Barcelona, 1955) a l'exterior de l'auditori modernista s'ha avançat un dia a la inauguració de l'exposició que el Palau de la Música dedica a l'artista, que arrenca dijous.

A banda de 'Carmela', un gran cap de dona que connecta amb les escultures de l'artista barceloní al Millennium Park de Chicago, i que es podrà contemplar al carrer fins al 18 de setembre, la mostra exhibeix tres obres més de Plensa: 'Sanna’s dream' i 'Rui Rui’s dream', instal·lades a la sala Lluís Millet, a la qual poden accedir els assistents a concerts o a visites guiades al Palau, i 'Silent music III', ubicada al Foyer de l'auditori, amb accés lliure. Les obres a l'interior de l'auditori es podran visitar de 10 a 24 h fins al 16 de maig.

Mentre 'Carmela' s'estigui a la cantonada de Sant Pere Més Alt amb el carrer del Palau de la Música s'afegirà a l'obra de Plensa que es pot visitar lliurement a Barcelona, com 'Born', al passeig del Born; les dues 'Dell'Arte', una al Jardí de les Escultures annex a la Fundació Joan Miró, a Montjuïc, l'altra a la plaça del Museu Can Framis, al Poblenou; i 'Escullera', al carrer Conflent cantonada Via Júlia, a Nou Barris.

Això, esclar, mentre no tiri endavant el projecte d'instal·lar la gran escultura “icònica” que Plensa reclama per a la seva ciutat, el projecte d'un cap de nena de més de 50 metres que havia d'ubicar-se a l'aigua, i que està encallat.

'Carmela', Jaume Plensa©Marta Salicrú

Últimes notícies

    Publicitat