Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La 'Carmela' de Plensa ja és al Palau de la Música

Per Marta Salicrú
Publicitat

'Carmela' ja és al Palau. L'escultura de Jaume Plensa (Barcelona, 1955) a l'exterior de l'auditori modernista s'ha avançat un dia a la inauguració de l'exposició que el Palau de la Música dedica a l'artista, que arrenca dijous.

A banda de 'Carmela', un gran cap de dona que connecta amb les escultures de l'artista barceloní al Millennium Park de Chicago, i que es podrà contemplar al carrer fins al 18 de setembre, la mostra exhibeix tres obres més de Plensa: 'Sanna’s dream' i 'Rui Rui’s dream', instal·lades a la sala Lluís Millet, a la qual poden accedir els assistents a concerts o a visites guiades al Palau, i 'Silent music III', ubicada al Foyer de l'auditori, amb accés lliure. Les obres a l'interior de l'auditori es podran visitar de 10 a 24 h fins al 16 de maig.

Mentre 'Carmela' s'estigui a la cantonada de Sant Pere Més Alt amb el carrer del Palau de la Música s'afegirà a l'obra de Plensa que es pot visitar lliurement a Barcelona, com 'Born', al passeig del Born; les dues 'Dell'Arte', una al Jardí de les Escultures annex a la Fundació Joan Miró, a Montjuïc, l'altra a la plaça del Museu Can Framis, al Poblenou; i 'Escullera', al carrer Conflent cantonada Via Júlia, a Nou Barris.

Això, esclar, mentre no tiri endavant el projecte d'instal·lar la gran escultura “icònica” que Plensa reclama per a la seva ciutat, el projecte d'un cap de nena de més de 50 metres que havia d'ubicar-se a l'aigua, i que està encallat.

'Carmela', Jaume Plensa©Marta Salicrú

Últimes notícies

    Publicitat