Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Casa Batlló, completament nevada durant aquest Nadal

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La Diada de Sant Jordi d'aquest any va deixar-nos una de les imatges més boniques mai vistes a la nostra ciutat: una Casa Batlló amb una façana completament repleta de roses, convertint el popular edifici en un preciós i original roser. Veient la bona acollida que va tenir aquesta acció, des de la Casa Batlló han volgut que aquesta Nadal, quan veiem la façana de l'edifici, gaudim d'un espectacle visual únic: el famós edifici d'Antoni Gaudí farà de dia completament nevat a partir del 19 de desembre, gràcies als efectes especials dissenyats per generar l'efecte de la caiguda de la neu.

L'interior de la casa també presentarà motius nadalencs, amb neu artificial dins l'edifici i un enorme arbre de Nadal que s'instal·larà al Pati Modernista. A més, la campanya adquirirà un component solidari important perquè un percentatge de les vendes d'entrades venudes entre el 19 de desembre i el 9 de gener es donaran a la Fundació Aldees Infantils, organització que treballa per enfortir les famílies més vulnerables, de manera que puguin atendre adequadament els seus fills.

Per donar a conèixer aquesta campanya, la Casa Batlló (juntament amb la productora Malditos Produce) ha produït un vídeo en què podem veure la màgia de la neu a través d'un pla seqüència sota la banda sonora de 'La dansa de la fada de sucre' de Txaikovski.



Ja ho sabeu, a partir del dia 19, apropeu-vos a la Casa Batlló i gaudiu d'aquesta imatge única que, molt probablement, es convertirà en viral a les xarxes, tal com va passar a la Diada amb les roses.

Últimes notícies

    Publicitat