Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La dutxa de protecció solar ha arribat (i és un invent català!)

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Segur que us ha passat alguna vegada: arribeu a una platja o a una piscina, esteneu la tovallola i us disposeu a untar-vos de crema solar. Endinseu la mà a la motxilla: un entrepà? No, això no és. Unes ulleres de busseig? Tampoc! Definitivament, us heu deixat la protecció solar, el que vol dir que tornareu a casa amb una cremada important.

Això podia passar fins fa molt poc, però gràcies a un gironí, a partir d'aquest any podem anar a platges i piscines sense crema solar. Lluís Díaz ha inventat un dispensador que ens protegeix (tot el cos) de les radiacions solars en pocs segons. Una dutxa de protecció solar factor 25 que es pot instal·lar a platges, parc aquàtics, piscines, càmpings, etc. i que per només 1 euro fa que ens podem protegir i gaudir tranquil·lament del sol aquest estiu... i els que venen.

Sunprotect & Refresh, que és com es diu el senzill però revolucionari invent, és la primera dutxa d'aquestes característiques que apareix a l'Estat. En trobareu cinc a la Costa Brava, quatre a Torroella i una altra a Begur!

A Begur - Sa Riera

Últimes notícies

    Publicitat