Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La febre Zoella arriba a casa nostra

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Zoella és Zoe Sugg. A primera vista sembla una noia més del sud del Regne Unit: sempre somrient i aparentment encantadora, podria passar desapercebuda per a tothom si no fos perquè té més de 5 milions de seguidors a Youtube, 2 milions a Instagram i 1,6 milions a Twitter. Estem parlant doncs d’una de les persones més –ciber- conegudes del Regne Unit i del món anglosaxó. Perquè, qui pot presumir de tenir més de 12 milions d’ “amics”?

Fa uns mesos Zoella va publicar una novel·la sobre la Penny, una noia que veu com els seus valors ètics i morals li trontollen en tenir una relació amb una personalitat mundialment coneguda. Una història sobre la fragilitat de les relacions a la xarxa presumptament escrita per una ciber-celebrity. Presumptament? Sí, perquè resulta que Zoella no n’és l’autora de Girl Online. El llibre, tal com va admetre des del principi l’editorial i la mateixa Zoella, ha estat redactat per una segona persona, però el signa la mediàtica Zoella.

Un engany? Un producte més per masses? Un best seller excepcional? Sigui com sigui, Girl Online va batre el rècord de llibres venuts en una setmana al Regne Unit (79.109 exemplars, molt per sobre d’altres com Harry Potter de J.K. Rowling, per exemple) i des de la setmana passada ja es pot comprar a casa nostra.

Últimes notícies

    Publicitat