Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Estàtua de Colom a Barcelona
© Maria DiasColom

La importància de dir-se Jordi (o Georgina)

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Aquesta legió catalana que són els Jordis, les Georgines, els Jorges, les Jordines... acaben d'adquirir un nou avantatge respecte a la resta dels noms. A més de ser de les poques onomàstiques que tothom recorda quin dia celebra el sant, ara qualsevol que es digui com el cavaller que va matar el drac –en les seves versions femenina i masculina, i en els diferents idiomes– podrà pujar gratis el 23 d'abril al mirador de Colom amb un acompanyant.

La iniciativa prové de  Barcelona Turisme que també convidarà a pujar al monument a tots aquells que la Diada de Sant Jordi comprin al punt d’informació del Mirador de Colom el llibre 'Barcelona Wine', de Lluís Tolosa; un Articket, el passi que permet accedir amb una sola entrada a sis museus de Barcelona; o qualsevol producte enològic de l’espai d’enoturisme que està a l'oficina del Mirador.

Més raons per envejar les Jordines: al bar Elephanta de Gràcia han decidit tots els Jordi que hi vagin la Diada tindran un gintònic gratis. Sí, com ho heu sentit. Només presentant el DNI us serviran un combinat de ginebra Boodles i tònica Fever Tree. 

Des d'aquí demanem acabar amb aquest greuge per a la resta de noms, i que aquest tipus d'iniciatives s'instaurin per a altres noms, com per exemple, ehem, per al de Maria (12 de setembre) i el de Josep (19 de març).

Últimes notícies

    Publicitat