Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La llum que il·luminarà el Raval aquest Nadal

La llum que il·luminarà el Raval aquest Nadal

Advertising

Barcelona és una ciutat culturalment molt diversa, i un bon exemple d'això és el barri del Raval, amb una comunitat que en aquestes dates vol promoure la seva dinamització social, cultural i comercial. Amb aquest objectiu i per tercer any consecutiu es dura a terme el projecte #RavalKm0, que tindrà com a eix vertebrador els arcs lumínics de 80 persones que viuen, treballen o tenen un comerç al barri i que han estat capturades per la fotògrafa del Raval Laia Albert.

 

Es va fer una crida a través de les xarxes socials i els comerços del barri per participar, i l'acollida ha estat espectacular, i gràcies a això podrem gaudir d'aquests arcs de llum que guarniran els carrers del Raval aquest Nadal. S'ha passat d'il·luminar dos carrers a fer-ho a 15! Un enlluernat que començara el 25 de novembre amb una gran festa a la plaça de la Gardunya. A més, es repartiran 7.000 bosses entre els comerços del barri especialment dissenyats per al projecte. Visca el Nadal al Raval!

 

 

 

 

Share the story
Últimes notícies
    Advertising