Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La menstruació, a punt de tenir el seu 'emoji'
Notícies / Tecnologia

La menstruació, a punt de tenir el seu 'emoji'

La menstruació, a punt de tenir el seu 'emoji'

En llegir la notícia que la menstruació pot tenir en breu la seva representació en forma de 'emoji', llegeixo els comentaris següents: "és desagradable"; "no hi ha necessitat de ser tan explícit" o "no li veig la necessitat". Però clar, estaria bé preguntar-li a aquesta gent si l'emoticona del vòmit o el de la caca són molt més desagradables o més necessaris.

L'ONG Pla International ha estat l'encarregada d'activar una campanya per aconseguir que la menstruació tingui el seu logotip en forma de 'emoji' per usar en WhatsApp, Twitter i altres. Després d'una votació pública que ja ha conclòs, les cinc propostes que es van presentar eren les següents:

 

Després de la votació, l''emoji' guanyador ha estat el tercer. És a dir, el de les calcetes amb les dues gotes enmig, un dibuix molt representatiu de la menstruació, que l'ONG anglesa ha presentat com a proposta oficial al Consorci Unicode, l'organisme oficial que gestiona els emojis a tot el món i que podria acceptar la proposta en els pròxims dies.

Es tracta d'una campanya per trencar el tabú que hi ha sobre el període i normalitzar una situació que afecta totes les dones, que en una vida passaran un total de 8 anys seguits amb la menstruació, si sumem tots els períodes junts. O el que és el mateix, 3.000 dies!

Així doncs, estigueu atents als vostres 'emojis' de WhatsApp o Twitter, ja que en breu podria aparèixer aquest nou i necessari emoticona. #periodemoji!

 

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments