Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Monumental serà un club de gastronomia, música i mercat 'handmade'

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Va ser la darrera plaça de bous de la ciutat. La Monumental, propietat de la família Balañá, es va inaugurar l'any 1914 i actualment acollia alguns esdeveniments puntuals relacionats amb música, però ara, una vegada al mes, es transformarà en un club d'oci i cultura.

Monumental Club neix el pròxim 28 i 29 d'octubre i omplirà l'emblemàtica plaça de música de la mà d'artistes com Miqui Puig, Delafé, Bigott o Raver Jewish. A més, la programació musical -hi haurà concerts i Dj's- no serà l'única protagonista, ja que tal com expliquen des de l'agència de comunicació encarregada del projecte, també hi haurà "moda i complements, firmes joves, objectes reciclables i alternatius, idees innovadores, productes de disseny i 'handmade', joieria i bijuteria, així com el millor 'street food' de Barcelona".



La Monumental, que va acollir el concert dels Beatles a Barcelona l'any 1965, és un espai cèntric i amb especial encant, i gràcies a aquest projecte es vol reactivar-lo i fer que, com a mínim, una vegada al mes puguem gaudir d'aquesta plaça d'una manera molt original.

A la pàgina de Facebook de Monumental Club aniran informant sobre novetats i venda d'entrades. El primer Monumental Club serà els dies 28 i 29 d'octubre, de 12 h a 22 h.

Últimes notícies

    Publicitat