Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La música que EUA es perdrà amb el veto de Trump

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Les polítiques del nou president dels Estats Units, Donald Trump, estan causant una gran reacció contrària a tot el món. Tot i això, Trump ja ha dit que no pensa canviar d'opinió, així que durant els pròxims tres mesos, els ciutadans de l'Iran, l'Iraq, Síria, el Iemen, Líbia, Somàlia i el Sudan no obtindran el visat per entrar als Estats Units. Fins i tot hi ha persones atrapades als aeroports americans, sense poder-ne sortir ni, esclar, entrar al país.

Four Tet (de nom real Kieran Hebden) és un dels DJ's més coneguts del món. Incansable en la seva tasca de descobrir música nova i explorar els límits de la creació musical, va dir a Twitter que estava fent una playlist amb la música que els Estats Units es perdrà amb el veto del president ultraconservador.

Four Tet va produir l'any 2013 el disc del magnífic músic sirià Omar Souleyman 'Wenu Wenu', a Brooklyn. Tal com va piular Hebden, aquesta col·laboració no hagués estat possible avui dia, ja que Souleyman no podria entrar als Estats Units. Vergonyós.



Aquí us deixem amb la playlist de Four Tet, amb música de Haussein Shiekh/Radio Mogadisco Swahili Singers de Somàlia, Naji Barakat de Iemen i Dinka people of Abyei, de Sudan, entre d'altres.

Nosaltres creuarem els dits perquè Trump s'ho repensi i no continuï amb accions que, tal com ha dit Obama, posen en perill els valors dels Estats Units.

Últimes notícies

    Publicitat