Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La placa en record a Rubianes, ben a prop del mar

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Ja fa vuit anys que Pepe Rubianes ens va deixar. L'actor 'galaico-català' va morir l'1 de març de 2009 després d'un càncer de pulmó. Un puto càncer s'emportava, una vegada més, a un dels grans amb només 61 anys. Des d'aleshores, 'les vídues de Rubianes' han insistit en la necessitat de trobar a l'actor un espai de la ciutat que dugui el seu nom. Per fi es va aconseguir, després que Colau signés l'expedient que faria que una de les placetes sorgides a partir de la reforma del Paral·lel es digués 'plaça de Pepe Rubianes'.

Tot semblava llest perquè aquest any, en el vuitè aniversari de la mort del també humorista, ja hi hagués la placa commemorativa tan demandada. Però, de vegades, els esdeveniments no es poden preveure. I menys si parlem de Rubianes! Les vídues de l'actor, tal com expliquen a El Periódico, van tenir una connexió astral amb Pepe i els va dir que preferia un espai a la Barceloneta. "Que a ell li agrada la brisa marina i estar a la platja, i que per allà hi passen més noies". Rubianes necessita la Barceloneta... i la Barceloneta Rubianes!

Veient aquest canvi, el Consistori ja ha posat fil a l'agulla per buscar un espai alternatiu més vinculat a l'actor. Un espai que presumeixi de portar el nom de Pepe Rubianes, fill de mariner que en vida, i ara ja mort, s'ha rigut de tot i tots sense complexos. "Només l'estúpid es pren seriosament aquesta cosa que anomenem vida", va dir.

Últimes notícies

    Publicitat