Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Plaça Francesc Macià, convertida en un sol gegantí
Notícies / Ciutat

La Plaça Francesc Macià, convertida en un sol gegantí

La Plaça Francesc Macià, convertida en un sol gegantí
©Greenpeace

No és cap muntatge. La Plaça Francesc Macià s'ha llevat aquest matí amb un sol gegantí pintat a terra. Ha estat la darrera acció de Greenpeace per denunciar el canvi climàtic i fomentar l'ús de les energies renovables, coincidint amb el primer dia de l'estiu, una època de l'any que té com a protagonista el sol.

Els equips de neteja de l'Ajuntament i la Guàrdia Urbana han activat el protocol habitual d'aquests casos, i han netejat la plaça en pocs minuts. En tot cas -i això ja és una opinió personal- hi ha moltes maneres d'alçar la veu en favor de les energies renovables. A més dels litres d'aigua que es necessiten per esborrar la pintura, inutilitzar una de les vies més importants de la ciutat (per on passen moltes motos, per cert) i fer que els serveis de neteja de l'Ajuntament -que paguem tots i totes- esborrin el dibuix, no sembla la millor manera de crear consciència sobre el canvi climàtic.

 

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments