Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La platgeta de l'Eixample fa 30 anys

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

A Barcelona tenim platja, sí, però pels que no els agrada moure's en excés per remullar-se sempre tenen l'opció de la platgeta de l'Eixample. Segurament ja la coneixeu, però pels despistats heu de saber que es tracta d'una instal·lació amb sorra de platja i una piscina de 200 metres amb una fondària de 60 centímetres, situada a l'illa que hi ha al carrer Roger de Llúria, entre Consell de Cent i Diputació.

Aquest any la platgeta obrirà el 25 de juny, i tancarà el 30 de setembre, i serà un any especial, perquè complirà 30 anys. Amb un aforament de 375 persones, l'entrada individual costa 1,55 euros, però podeu comprar-vos un abonament de 10 sessions a 8,90 euros. A més, els menors d'1 any no paguen, com també les persones de més de 65 anys o els titulars de la targeta Rosa.

Els jardins de la Torre de les Aigües, que és com es diu la zona on està situada la platgeta, va tenir un total de 52.657 visites l'any passat, és a dir, una mitjana de 334 usos al dia. Xifres que demostren la bona acceptació del projecte entre els ciutadans. A l'aigua!

Últimes notícies

    Publicitat