Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La primavera ha arribat a la ciutat (10 cançons que hauries d'escoltar avui)

Escrit per
Jordi Garrigós
Publicitat

A father's first spring de The Avett Brothers

Els germans Avett fa una dècada que dominen el món de l'americana com qui passeja pel passadís de casa. La primavera a Carolina del nord deu ser alguna cosa semblant a l'harmonia que t'aporta aquesta cançó.

Spring d'Aina

Algú hauria de posar el nom d'una plaça de Barcelona als Aina, pel que van ser i han representat per l'escena musical d'aquest país. Els catalans també sabem celebrar despertar del bon temps com toca.

Spring rain de The Go-Betweens

Si aquesta no és la teva cançó favorita d'aquesta estació és perquè, o encara no la coneixies o pateixes de greus problemes de sensibilitat. Els indispensables Go-Betweens en plenitud i mullant-se sota la pluja de primavera.

Viure sense tu d'Antonia Font

El tema oficial de la primavera als Països Catalans i la primera cançó que et poses quan trenques una relació. Compartim primaveres i trinaranjus, fins que un dia deixem de fer-ho. Snif...

La Primavera (Rumba) de Camarón

Poseu aquí tots els tòpics que faci falta, això té arte i duende. Un meravellós exemple més del duet més talentós que ha donat mai la música popular espanyola: Camarón i Paco de Lucía.

Flor de primavera de La Troba Kung-Fú

En qüestió de flors, la primavera té tots els números per endur-se la medalla d'or. Prou que ho sap Joan Garriga, de La Troba Kung-Fú, que els dedica aquesta preciosa cançó.

Where did my spring go? de The Kinks

Quan planteges fer una llista de cançons, al primer lloc on has d'aixoplugar-te és al poemari de Ray Davies dels Kinks. En aquesta cançó es pregunta on ha anat el sol, que per ser londinenc és bastant paradigmàtic.

Dog on wheels de Belle & Sebastian

Tot el que surt de la primera època de Belle & Sebastian és d'escolta immediata, i cançons com aquesta encara ens recorden com d'especials van arribar a ser. Fem cas a aquesta cançó, arriba la primavera i no hi ha millor banda sonora a la carretera que els de Glasgow.

Springtime in New York de Jonathan Richman

Aquest senyor és la persona més adorable i cool del món del pop. Si voleu saber com és una primavera a la capital del món, no trobareu millor cronista que Mr Richman.

La primavera de Delafé y las Flores Azules

Pel grup i per la cançó, un himne de la Barcelona moderna de la darrera dècada i una cançó de celebració, frescor i amor a la ciutat.

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Últimes notícies

    Publicitat