Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rambla del Poblenou, Barcelona
Photograph: Shutterstock

La rambla de Poblenou tindrà un màxim de 12 taules per terrassa

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Feia més d'un any i mig que l'Ajuntament, els veïns i els restauradors negociaven sobre l'ordenació de les terrasses a la rambla del Poblenou, i per fi s'ha arribat a un acord. La rambla tindrà entre quatre i dotze taules per terrassa, pel que la reducció no serà tan dràstica com es deia. En tot cas, la decisió no agradarà als propietaris de les terrasses més grans, que només podrien tenir una dotzena de taules.

La nova ordenació farà que com a màxim, a la rambla (des de la Gran Via fins al passeig de Calvell) hi puguin haver 445 taules, cosa que fa un total de 42 taules cada 100 metres lineals de la rambla. Aquesta decisió farà que 24 taules hagin de desaparèixer, un nombre inferior a l'esperat, però igualment una reducció important, tenint en compte la densitat de taules existents a la rambla.

Les taules podran ocupar, com a màxim, el 40% de l'amplada de la rambla, i no es podran situar a l'encreuament o als espais d'entrada a passatges o edificis d'interès. Tampoc es podran posar a la part central de cada tram i hauran de ser d'alumini o acer inoxidable, preferentment. Es vol reduir el soroll de les taules al màxim i per aquest motiu també hauran d'incorporar tacs de goma a les potes, i només podran instal·lar para-sols a una de cada quatre taules.

Caldrà veure com afecta això als establiments més grans i sobretot com es reparteixen les taules entre uns i altres establiments.

Últimes notícies

    Publicitat