Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Rosa Verda alça la veu

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El Moviment Cannàbic Català segueix amb la seva croada per aconseguir una regulació del cànnabis i és per això que aquest divendres 22 de gener organitzaran un seguit d'activitats culturals, lúdic-festives i reivindicatives a Barcelona. Primer de tot, demanen la nostra assistència davant del Parlament de Catalunya per fer una foto col·lectiva que tindrà difusió als mitjans de comunicació i servirà per reivindicar la demanda del col·lectiu associatiu cannàbic d’una llei que en reguli l’activitat.

Tot per reclamar que l'administració reguli l'autoconsum i la llei defensi els consumidors, i és per això que el Moviment convoca els voluntaris, simpatitzants i col·laboradors que han ajudat a aconseguir la importantíssima fita de La Rosa Verda aquest dissabte 22 de gener. La Rosa Verda és una iniciativa legislativa popular per tal de regular las associacions de consumidors de cànnabis. De fet és la primera proposta de llei europea que introdueix el cultiu, distribució i transport de cànnabis, així com el control de la seva qualitat, i va ser signada per 67.500 persones.

Ara doncs, ens convoquen per a una gran foto col·lectiva darrere d’una gran pancarta, on es repartiran cent roses verdes, es llegirà un manifest i es tornarà a demana que el 2016 sigui l’any de la regulació de les associacions de persones consumidores de cànnabis a través d'una trobada on seran diversos representants dels grups polítics de Junts pel Sí, Ciutadans, PSC, Catalunya Sí que es Pot, PPC i la CUP que ja han confirmat la seva assistència. Ah! També hi ha programades diverses xerrades, concerts i més activitats que podeu consultar a la pàgina web del Moviment.

Últimes notícies

    Publicitat