Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La sala Barts es convertirà en Hawkins per un dia

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

"Hi ha dues coses que no poden faltar en una bona pel·lícula (o sèrie) de terror: un monstre a l'alçada de les fosques circumstàncies i una banda sonora que posi la pell de gallina fins al més valent dels espectadors". Així comença la notícia que han compartit des del Primavera Sound, i que explica l'esdeveniment que han preparat per al dimarts 3 d'abril. Es tracta de convertir la sala Barts en Hawkins, el poble més famós de la televisió. Pels despistats, parlem de la sèrie Stranger Things!

La idea és "submergir el públic dins el que ja és un dels soundtracks més icònics dels darrers anys" gràcies al concert que oferiran els membres de S U R V I VE Kyle Dixon i Michael Stein. Són els creadors de la banda sonora de la sèrie, que ja s'ha convertit en un element imprescindible d'una de les produccions més màgiques del segle XXI.

La sensibilitat de l'electrònica i la tenebrositat dels sintetitzadors es donaran la mà en aquest concert únic que podrem gaudir a Barcelona. Un xou carregat de "sintetitzadors, atmosferes inquietants i el punt just de nostàlgia". Les entrades per aquest esdeveniment es posaran a la venda el dijous 2 de novembre. Ja estem ansiosos per comprar-les!

Últimes notícies

    Publicitat