Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La sala Salamandra 2 tancarà al juny després de 20 anys

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La Salamandra 2 haurà de tancar. La notícia no ha agafat de nou als propietaris, tot i que aquestes decisions mai són fàcils d'interioritzar. Feia uns deu anys que un pla urbanístic amenaçava amb tirar a terra la Salamandra 2, la sala de concerts de mitjà format, també situada a l'avinguda Carrilet, a l'Hospitalet. Ara, l'execució és imminent i la sala Salamandra 2 desapareixerà aquest mes de juny.

Les dues Salamandres són les sales de rock més conegudes de l'Hospitalet. També són famoses per les seves sessions de Dj, sempre amb la música independent com a fil conductor. L'Hospitalet perd doncs la que possiblement sigui la sala referència, de mitjà format, de la ciutat, fet que farà que es redueixi la oferta musical de manera considerable.

Els propietaris de la Salamandra fa anys que treballen en un projecte per obrir un annex a la Salamandra 1, i convertir-lo en una sala de capacitat mitja, però de moment el projecte està aturat. Esperem que puguin posar-lo en marxa aviat i tornem a tenir una Salamandra 2 a l'Hospitalet.

Últimes notícies

    Publicitat