Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La sèrie 'Hap and Leonard' als Cinemes Verdi!

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Lluny queda el moment en què la projecció d’un capítol d'una sèrie en un cinema era novetat. Ja ho hem vist amb 'Joc de trons', 'True Detective', 'The game' o al mateix Serielizados Fest amb 'Fear the Walking Dead'. En aquest cas però la cosa canvia. No estem parlant de la projecció d’un únic capítol, sinó de la possibilitat de seguir íntegrament una sèrie des de la butaca d’un cinema! Això passarà per primera vegada a Espanya gràcies a la iniciativa del canal AMC i els cinemes Verdi.

A partir del 22 de maig fins al 26 de juny, diumenge rere diumenge tothom qui vulgui es podrà acostar als Verdi de Barcelona o Madrid per seguir ‘Hap and Leonard’, la nova minisèrie d'AMC amb un càsting llaminer, en què destaquen Michael Kenneth Williams (L’Omar de 'The wire'), Christina Hendricks ('Mad Men') i James Purefoy ('The following'). Es tracta d'una història d’humor negre basada en les novel·les de Joe Lansdale i situada als anys 80 en què dos bons amics, una femme fatale, un grup de revolucionaris fracassats i un parell de psicòpates. Tot un homenatge al pulp noir nord-americà. Us ho passareu genial!

Nota: La projecció de la sèrie és gratuïta i es farà 24 hores abans de l'emissió per televisió. Per aconseguir entrades heu d’entrar al Club AMC i omplir el formulari.

 

Últimes notícies

    Publicitat