Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'La Vida Nostra' dóna el tret de sortida a l'estiu [VÍDEO]

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Han passat vuit anys des d'aquell espot que Estrella Damm va llançar sobre Formentera, amb l'addictiva cançó Summercat que deia "Tonight, tonight, I wanna be with you tonight". La recordeu, oi? Des del 2009, la marca cervesera ha creat, any rere any, peces audiovisuals magnífiques protagonitzades per actors de renom que es converteixen en el més comentat de l'estiu.

'La Vida Nostra' és el nom del curt d'aquest any, una peça dirigida per Raúl Arévalo que protagonitzen Peter Dinklage, símbol de la sèrie Game Of Thrones, el català Álvaro Cervantes, Íngrid García-Jonsson i Marcel Borràs. Cervantes interpreta un noi que ha de marxar a Àmsterdam a viure, i per tant, ha de deixar la seva parella i els seus amics enrere. L'aparició de Dinklage, que interpreta un detectiu molt peculiar, serà determinant per resoldre la història.

No volem fer espòilers, així que el millor serà que feu un break d'uns minuts i gaudiu del nou curtmetratge d'Estrella Damm, una peça que ja és tradició i que dóna el tret de sortida a l'estiu 2017.

Últimes notícies

    Publicitat