Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La web catalana per trobar companys de viatge que ho està petant

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Viatjar sol està molt bé, però fer-ho amb algú que comparteixi els teus mateixos gustos és encara millor. Per això dos joves de 29 anys de Barcelona van crear Nomadizers, un web o plataforma en línia que vol posar en contacte, de manera gratuïta, als viatgers de tot el món per trobar company de viatge. "Volem convertir-nos en una comunitat de referència mundial, el Facebook dels viatges", explica l'Aida, membre de l'equip de Nomadizers.

No sabem si es convertirà en el Facebook dels viatges, però el que és una realitat és que Nomadizers compta amb 10.000 usuaris registrats en només nou mesos, a més dels més de 14.000 seguidors a les xarxes socials. No està gens malament!

Els passos a seguir són molt fàcils: heu de crear-vos un perfil, afegir un viatge indicant les dates escollides i una breu descripció de com voleu que sigui el vostre viatge i automàticament s'afegirà al vostre perfil. Després, a la secció 'Explora' podreu trobar viatgers amb perfils similars al vostre, i us podreu posar en contacte fàcilment.

A més, Nomadizers ofereix experiències com tours grupals i fins i tot la possibilitat que us convertiu en guies a la vostra pròpia ciutat. Experiències col·laboratives per fer més complet el vostre viatge.

El projecte ha guanyat recentment el premi Alimara a la Innovació que atorga l'Escola de Turisme de la Universitat de Barcelona (CETT). Tant de bo Nomadizers es converteixi en una plataforma valuosa per a tots els que els agrada viatjar!

Últimes notícies

    Publicitat