Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'La Zona': Una Espanya post desastre nuclear

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

"Al 2020 volem que Espanya sigui el gran país de la producció, que l’epicentre de Hollywood es mogui a Madrid". No amics, això no és la premissa d’una sèrie distòpica, són paraules de Miguel Gil Pérez, president de Telefònica a la presentació de les sèries originals de Movistar+. Un alè d’esperança per a la ficció televisiva espanyola. La primera gran producció serà 'La Zona', que se situa en una Espanya post desastre nuclear amb Eduard Fernández com a protagonista. El Festival de Sitges l’estrenarà en exclusiva i gratuïtament el 12 d’octubre a les 12:45 a l’Auditori.

Serial Sitges

Més enllà de 'La Zona', a la secció de sèries del Festival Fantàstic s’hi podrà veure un avançament de la nova temporada de 'Stranger Things' i s'estrenarà la nova temporada de 'Mr. Robot', entre d'altres activitats com per exemple l'estrena de la sèrie alemanya 'Babylon Berlin'. Tota la programació aquí.

'Crematorio'

La ficció espanyola que ha posat el dit a la nafra parlant de política i corrupció no va ser 'Moncloa, dígame', va ser 'Crematorio'. Creada pels germans Sánchez-Cabezudo, responsables de 'La Zona', una sèrie que segons ells "més que post-apocalíptica vol ser una metàfora de la crisi".

Últimes notícies

    Publicitat