Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Lapsus Festival presenta un cartell ple de qualitat i coherència

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Barcelona necessita festivals com el Lapsus. I el Mira, i el Cara B. I molts esdeveniments més com aquests, de petit format, que el que fan és enriquir el teixit musical de la ciutat i donar visibilitat a projectes que a priori no tenen espai als grans festivals. El Lapsus Festival és un dels exemples que millor ho expliquen: un so excel·lent, una programació amb les propostes més excitants de l'escena local, acompanyades per artistes internacionals difícils de veure als clubs de la ciutat. Tot això ha fet que quan parlem del Lapsus, les paraules que ens vinguin al cap són respecte, coherència i qualitat.

Aquest any, el Lapsus seguirà al CCCB, més concretament al Teatre, oferint nou hores de música amb Telefon Tel Aviv –que tornen a casa nostra després de vuit anys–, Steve Hauschildt i Machine Woman com a caps de cartell. Serà l'1 d'abril, i a més s'allargarà de nit al club LAUT, la recentment inaugurada sala d'electrònica de la ciutat.

També hi ha espai per a propostes locals que no tenen res a envejar a les internacionals, com el directe de Clip "nen prodigi de la síntesi analògica"; Airaboi, que ha cridat l'atenció de Philip Sherburne i mitjans com Ransom Note; o les sis hores de xou del trio Atzar format per David Torres, Pau Encinas i Dani Guijarro, que potser us sonen més si us diem que són Dr. Res, Cauto i Headbirds.

Nosaltres ho tenim clar: ens veiem l'1 d'abril al Lapsus Festival.

Lapsus Festival 2017 - Teaser from Lapsus on Vimeo.

Últimes notícies

    Publicitat