Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Larry Heard i Mykki Blanco, a Barcelona de la mà de RBMA

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La Red Bull Music Academy (RBMA) és una institució mundialment coneguda que té per objectiu difondre i fomentar la creació musical arreu del planeta. Cada any, un afortunat grup de creadors, músics i DJs es reuneixen a una ciutat del món per compartir coneixements musicals i tècniques de producció durant un mes, tot gestionat i pagat per la RBMA.

D'allà han sorgit algunes de les figures de la música actual com Krystal Klear, Andras Fox i Lunice. Doncs bé, RBMA Weekender és un festival comissariat per la RBMA que se celebrarà a Barcelona de l'11 al 16 d'octubre a diferents localitzacions de la ciutat. Del house a l'òpera, del techno al rap, algunes de les millors propostes musicals del moment arribaran a casa nostra gràcies a aquest petit festival.

RBMA Weekender proposa, com a plat principal, qui ha estat el productor de house més important de tots els temps: Larry Heard. Desaparegut del circuit de clubs durant més de vint anys, Heard (també conegut com Mr. Fingers) actuarà en directe a casa nostra per primera vegada, en el que serà, sens dubte, un dels xous més rellevants dels últims anys a Barcelona. El mateix dia també tindrem l'actuació de Pional, membre important del segell que dirigeix John Talabot, Hivern Discs; el dj set del basc El_Txef_A, a més de la selecció de l'eclèctic Abu Sou; i per tancar el cartell, el segell madrileny Downbeat amb F-On i el directe de Cygnuss.

Altres actuacions destacades d'aquest mini-festival de RBMA són Mykki Blanco i Agorazein. El primer és culpable del rentat de cara del hip hop americà, i vindrà a presentar nou disc. El segon, un dels noms importants del hip hop fet aquí. Obrirà i tancarà la nit el local Alizzz.

També hi haurà espai pel soul de Jamie Lidell i Louis Baker, que portaran tota la seva màgia a Razzmatazz el dia 15; el house elegant de Kornel Kovaks i Olde Gods (parella formada per Guillamino i JMII); el dub techno de Moritz Von Oswald, el so àcid-rave de Cardopusher i l'elegància pop del francès Onra, que tocaran a Nitsa Club el dia 14; així com l'actuació de la influent cantautora Diamanda Galás al TNC.

Al web de RBMA Weekender teniu tota la informació sobre entrades, biografies i material audiovisual.

Últimes notícies

    Publicitat