Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Arts Santa Mònica cancel·la una exposició per la intervenció a la Generalitat

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

L'exposició que tancava el cicle 'The more we know about them, the stranger they become' a l'Arts Santa Mònica ha estat cancel·lada per la intervenció de la Generalitat. "El motiu són les mesures establertes pel Ministerio de Hacienda y Función Pública, que fan que la Generalitat no tingui disponibilitat de crèdit pressupostari en algunes partides del pressupost 2017", informava el comunicat del centre, que està gestionat en exclusiva pel Departament de Cultura.

"Les exposicions ja produïdes s'han pogut salvar, però en aquest cas s'havia de produir una peça i no s'ha pogut fer la contractació", afegeixen fonts de l'Arts Santa Mònica en referència a 'La vida d'O', el projecte de l'artista Lúa Coderch que no ha tirat endavant.

A la intervenció econòmica i la incertesa política, s'afegeix el cessament recent del director de l'Arts Santa Mònica, Jaume Reus, que finalitza el contracte el 31 de desembre. "El principal problema són les dificultats econòmiques i el director no pot programar més enllà del primer trimestre de l'any que ve", diuen. El que passarà amb el Pla de Museus, afegeixen, també és un misteri.

Últimes notícies

    Publicitat