Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Las bodas de Fígaro', en directe avui des del Covent Garden de Londres als cinemes de Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

'Las bodas de Fígaro' és considerada com una de les millors creacions de Mozart i una de les òperes més importants de la història de la música. Una història de confusió d'identitats, amor no correspost i penediment que tot i rebre moltes crítiques quan es va inaugurar, ràpidament va gaudir d'una fama i èxit mundial en les seves representacions: és una de les òperes més destacades del repertori operístic i apareix com la número 5 en la llista de les més representades del món.

Avui, al Covent Garden de Londres, la Royal Opera House representarà 'Las bodas de Fígaro'. Les entrades estan esgotades des de fa temps, i és sens dubte un dels espectacles culturals més apassionants que es poden veure. Doncs bé, els amants de l'òpera i de la música clàssica esteu d'enhorabona, ja que es podrà veure a temps real a un munt de cinemes de la ciutat (i rodalies). Serà a les 19:45, a un preu de 21,50 € i si hi voleu anar afanyeu-vos, ja que ja s'hi han esgotat les entrades a alguns cinemes (com a Cinesa Diagonal, per exemple).

Els cinemes a on es projectarà 'Las bodas de Fígaro' són: Cinesa Sant Cugat, Cinesa Diagonal, Cinesa Heron City, Cinesa Diagonal Mar, Teatre Principal Arenys de Mar, Boliche Cinemes, Arenas Multicines, Bosque Multicines, Cinemes Girona i Gran Sarrià.

Últimes notícies

    Publicitat