Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les 3 sèries més addictives de l'estiu

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Oblida’t del banyador, de la bicicleta i del gelat. Se t’ha acabat la platja, les Festes de Gràcia i la visita al poble. Aquí van les tres sèries que no et deixaran posar el peu fora de casa, tres sèries addictives que, si fas ‘pop’, ja no hi haurà ‘stop’. Adéu platja, hola aire condicionat.

'The night of'

Diuen que l’escriptor Richard Price és un dels millors dialoguistes del món. Per aquest motiu el van fitxar a les últimes temporades de la sèrie 'The wire'. Ara, ell sol s’embarca en adaptar la sèrie britànica 'Criminal justice' per al públic nord-americà, amb un pilot que és un cop de puny a la boca de l’estómac.

'The night of' és la redempció que necessitava la cadena HBO després del fracàs de 'Vinyl' o la destrempada general que va suposar la segona temporada de 'True detective'. La sèrie, en què James Gandolfini havia de ser l’actor protagonista, no crea expectatives i dóna el protagonisme a la història per sobre d’estrelletes de Hollywood, tot i la presència de John Turturro, que només li fa falta aparèixer dos segons en el pilot per inundar la pantalla de carisma.

Si hi ha una sèrie que ens ha deixat amb el cor a la mà i sense poder dormir de la tensió i la intriga continguda, aquesta és 'The night of'. Millor no saber-ne res abans i aventurar-te en aquesta nit a Nova York... Què pot sortir malament?

 

'Stranger things'

'No es diu robar, es diu fer un homenatge'. Aquest mantra dels estudiants de cinema és la clau per entendre 'Stranger things', la sèrie en què Winona Ryder torna a robar una mica de protagonisme.

Els 'Goonies', 'ET', 'Twin Peaks', 'Poltergeist, 'The strain'... tot el que tingui relació amb nens, intriga, fantasia i monstres té cabuda en aquest calaix de sastre de referents amb estètica dels 80. 'Stranger things' vindria a ser la pel·li 'Super 8' de JJ Abrams, però ben parida: sense dosis excessives de sucre i amb una voluntat de voler aportar alguna cosa més a partir dels homenatges.

Una sèrie d’intriga que si comences, no pares. 'Fast-food' per a l’estiu, però recomanat per Stephen King i Guillermo del Toro, poca broma. 

  

'Mr. Robot'

L’informàtic més conegut de la TV torna enfundar-se la caputxa per dir 'Fuck society'. Una sèrie contemporània per a la generació d'Occupy Wall Street, una història de ciberterrorisme i corporacions malignes. Si us agraden els girs de guió a l’estil 'El club de la lluita', aquesta sèrie és per a vosaltres.

Va ser la gran sorpresa de l’estiu passat i ens va deixar amb l'ai al cor en acabar. Ara arriba de nou per tornar-nos a ficar la paranoia dins del cervell. "Our democracy has been hacked".

USA Network

 

Últimes notícies

    Publicitat