Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les 5 millors propostes serièfiles del Festival de Sitges

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Aquest any el Festival de Sitges s'ha pres seriosament les sèries. Homenatges a sèries que s'acaben, estrenes de segones temporades molt esperades, maratons de sèries de culte i xous pensats per als fans. Més enllà de zombies i gore, també hi ha espai per a les sèries.

Aquí la nostra selecció del millor de Serial Sitges:

Fa molt que esperem el retorn del Dr. Thackery i tornar a trepitjar la neu als pobles de 'Fargo'. I què millor que fer-ho amb una colla, acampant a la Sala Tramuntana i riure i aplaudir en comunitat! (Sí, ho pots veure a casa, PERÒ NO ÉS EL MATEIX).

ON: Sala Tramuntana (Hotel Melià).

QUAN: Fargo (Dimarts 13 d'octubre - 18.45h) The Knick (Dissabte 17 d'octubre - 19h) i la reemissió el dissabte 17 a l'Hotel Avenida Sofia.

PREU: Gratis.

Tot esperant 'allò' de David Lynch. O dit de manera oficial el retorn de 'Twin Peaks'. Ets a temps de posar-te al dia amb una marató de la primera temporada a la carpa Movistar+, just davant de la platja. Aneu amb compte amb allò dels cossos flotants o potser us acabaran preguntant "Qui va matar a Laura Palmer?".

ON: Espai Movistar+

QUAN: Divendres 9 d'octubre a les 20h.

PREU: Gratis.

Homenatge a una de les sèries més 'Sitges' que hem vist recentment. L'esplèndid Mads Mikkelsen com a Hannibal Lecter ens ha fet gairebé oblidar a l'Anthony Hopkins cinematogràfic. Per acomiadar-nos d'aquesta sèrie brindarem amb una copa de vi, l'Òscar Broc i l'Àlex Santaló diran unes paraules com a fanèrrims de la sèrie i visionarem l'últim capítol de la segona temporada (per allò de si no li heu clavat l'ullal a la tercera). A més, ens han piulat que hi haurà alguna sorpresa...

ON: Hotel Avenida Sofia (Av. Sofia 12)

QUAN: Divendres 16 d'octubre - 19.30h.

PREU: Gratis i amb una copa de vi!

Amb inscripció, aquí.

Àlex Santaló

  • Talk show: Joc de Trons "No saps res (de) Jon Snow"

Que no et diguin que no saps res de Jon Snow. Un dels enigmes serièfils de l'any és si Jon Snow és mort, viu o és un zombie... Debat sobre Joc de Trons amb Alejo Cuervo (de Gigamesh), Jimina Sabadú, Ángel Sala (director del festival) i presentat per Paco Fox. 

ON: Palau Maricel

QUAN: Dissabte 10 d'octubre - 17h.

PREU: Gratis.

Carlos Batlló

El xou d'humor i sèries que organitzem a la Fàbrica Moritz, aquesta vegada viatja al Festival de Sitges! Carlo Padial, Raquel Sastre, El Niño de la Hipoteca i Venga Monjas vindran a fer-nos riure parlant de sèries de zombies, o no.  No fa falta venir disfressat, la zombie walk és un altre dia. Només s'ha de venir amb ganes de riure i beure una Moritz!

ON: Hotel Avenida Sofia.

QUAN: Divendres 16 d'octubre a les 21h

(Just després de l'homenatge a Hannibal, entra una sessió doble?)

QUANT: 9.90 € anticipada. 12 € a taquilla. (Amb birra inclosa)

Pots comprar l'anticipada, aquí.

Últimes notícies

    Publicitat