Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les cançons, 'playlists' i podcasts dels jugadors del Barça

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Els fanàtics del Barça esteu d'enhorabona! Deezer, una de les empreses més importants de música en streaming del món amb més de 12 milions d'usuaris, ha anunciat l'acord de col·laboració amb el FC Barcelona i oferirà àudios exclusius del club. Això què vol dir? Doncs que a més de gaudir de llistes de reproducció creades per jugadors com Messi, Suárez o Iniesta, també hi haurà música escollida per jugadors d'altres seccions del club, a més de continguts exclusius que descobrireu a poc a poc.

També hem sabut que s'ha creat el canal 'Barça Sound', un espai "que els permetrà gaudir d'una selecció de cançons representatives del FC Barcelona i també de les favorites dels nostres esportistes. L'acord de patrocini amb aquesta plataforma de música en streaming d'abast mundial consolida l'aposta del Club per la globalització i la innovació", ha explicat Francesco Calvo, Chief Revenue Officer del FC Barcelona.

Les cançons que sonen en l'escalfament i mitja part al Camp Nou, contingut per a nens en Barça Kids, ràdio en directe i moltes coses més que sens dubte agradaran molt a qualsevol fan culer.

Últimes notícies

    Publicitat