Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les desfilades militars més impactants [VÍDEO]

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Ep, que quedi clar: no ens agraden les desfilades militars! Són demostracions de força plagades de testosterona i, perquè no, absurdes en una societat moderna, plenes d'exaltació de la rectitud i la disciplina. Suposen una evidència de la propaganda militar elevada a la màxima potència a través de cerimònies de domini que ens recorden als temps més obscurs de la humanitat. Ens hem fartat de veure vídeos sobre desfilades militars a la televisió, en què Xina, Corea del Nord, els EUA i Rússia lluiten per demostrar qui té el canó més gran.

Voleu saber qui té l'obús més gruixut? O qui té l'escopeta més llarga? Doncs pareu atenció a algunes de les desfilades més impactants que hem trobat a la xarxa. Per sort, a casa nostra n'hi ha poquetes i són bastant pobres, però a tot el món n'hi ha que són veritables coreografies marcials. Per què no es dediquen al circ? Segur que serien molt bons...

Exèrcit rus

A la plaça Roja de Moscou, l'exèrcit rus va celebrar el Russia's Victory Day 2015. Més d'11.000 militars per rememorar la victòria a la II Guerra Mundial. Ouch!

Exèrcit de Corea del Nord

Per celebrar els 60 anys de l'armistici amb Corea del Sud, els nord-coreans van fer una demostració de força davant de Kim Jong-un, a la plaça de Pyongyang. Drons de fabricació casolana, tancs, moviments espasmòdics... L'àudio tampoc ajuda, quin iuiu!

Bielorússia

Aquesta desfilada potser no és la més massiva, però l'efecte dominó és impressionant. Quins moviments! Llàstima de les armes.
 

Coreografia a Tailàndia

Si parlem de coreografies militars, aquest grup de militars tailandesos (bé, creiem que són dones, però tampoc es veu molt clar) s'emporten el premi al millor xou. La banda militar tocant 'The final countdown' és impagable.

'Las cabras de la legión'

Les pobres cabres que durant anys han estat la mascota de la legió espanyola, exhibides a les desfilades militars. N'hi ha de gracioses i fins i tot rebels, però potser va sent hora de buscar una altra mascota. O encara millor: no fer-ne servir cap.

BONUS TRACK

Aquesta és l'única desfilada que ens agrada!

Últimes notícies

    Publicitat