Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les fragàncies més estranyes mai creades

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

'Substància olorosa usada per a perfumar' o 'líquid aromàtic que desprèn una olor agradable'. Així es defineix a internet la paraula 'perfum', però la veritat és que això d''agradable' pot ser molt subjectiu, si parlem de fragàncies. Naturalment, cada un és lliure d'olorar com vulgui, però hi ha olors que només llegir-les provoquen rebuig. En tot cas, si sentiu curiositat i aquest Nadal no sabeu què regalar, aquí teniu algunes idees. Perquè, qui ha dit que fer olor de pa torrat o de plastilina és desagradable?

 

Llagosta

Una fragància suau que olora a un dels crustacis més exclusius del mar. Per només 18 euros podeu tenir una colònia amb olor de llagosta.

Pa torrat

Aquesta fragància la va crear la Federació de Forners de UK per protestar contra les dietes que exclouen el pa dels seus menús. Diuen que el perfum es va esgotar en poques hores i possiblement en faran més unitats. Si això es confirma, estarem atents per informar-vos-en. Qui no vol fer olor de pa torrat?

Funeral

La casa Demeter s'ha proposat vendre les colònies més estranyes. Es veu que quan el seu fundador va olorar aquest perfum va dir que feia olor com un funeral, per això van posar-li aquest nom.

Vulva Original

Bé, amb aquest nom no calen moltes explicacions. Ells ho defineixen així: "Vulva original és l'aroma natural de la vagina, que es produeix pel moviment i la sudoració a la zona íntima femenina".

Mac Book Pro

El fenomen fan que envolta els productes d'Apple no té límits. Fins i tot s'ha creat una colònia amb olor de Mac Book Pro acabat d'estrenar. Una combinació d'olors de l'embalatge, el plàstic de la capsa, cola i l'alumini del dispositiu.

Bacó

Realment fa olor de bacó? Sí i no, diuen al web on venen Bacon Classic. És una barreja de taronja, llima, pebre, fusta...i sí, també bacó. Sembla que el greix del porc desprèn una agradable olor en barrejar-se amb altres elements. S'haurà d'ensumar, doncs.

Esperma, saliva i suor

Premi a la fragància més fastigosa mai creada. Però ep, al web la defineixen així: "Com la sang, la suor, l'esperma o la saliva, 'Sécrétions Magnifiques' és tan real com un coit olfactiu que desprèn èxtasi al cim del plaer sexual. Aquest moment extraordinari i únic que triomfa sobre la raó del desig".

Plastilina

És veritat que hi ha olors que recorden la infància, però no sabem si hi ha algú que voldria fer olor de plastilina permanentment. En tot cas, Play-Doh ha creat la fragància amb olor de la popular substància enganxifosa per celebrar el 50 aniversari.

Perfum amb el teu ADN...

Per fer aquesta fragància haureu de donar mostres del vostre ADN perquè després creïn la colònia. No sabem com olorarà, però original sí que ho és. Vaja, única. Tot i que no acabem d'entendre perquè algú voldria gastar diners per fer l'olor que naturalment segrega...

... o amb l'ADN de Michael Jackson, Elvis o Marilyn Monroe

El què sentiu. Podeu fer olor del rei del pop, de Marilyn o de molts més personatges famosos. Fa una mica d'esgarrifança, però.

Últimes notícies

    Publicitat