Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les Glòries serà un dels pulmons verds de la ciutat

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La remodelació les Glòries és un dels canvis més importants que hi haurà a la nostra ciutat en els pròxims anys. Es convertirà en un entramat urbà amb un gran parc, uns mil nous habitatges i un intercanviador de transport públic. Però a més, hi haurà "dos túnels urbans per on circularà el trànsit de la Gran Via unidireccionals i independents", ha explicat l'Ajuntament.

Les obres més importants començaran el primer trimestre de 2018 i el parc central, que es convertirà, diuen des del consistori, en el un dels pulmons verds de la ciutat, estarà enllestit el 2019. Per altre banda, els túnels es posaran en marxa el 2021.

Tindrem un espai verd en el qual s'invertiran 14,8 milions d’euros i que, tal com diu el consistori, "ocuparà 45.860 metres quadrats i inclourà zones verdes i de passeig, la rambla dels Encants, una àrea de jocs per a nens, una zona lúdica per a joves i una àrea de gossos, entre d’altres".

Fa pocs dies, l'Ajuntament va compartir un mapa en el qual podem veure una mica millor com es distribuiran els espais de la nova plaça de les Glòries. Ja tenim ganes de veure-la acabada!

 

Últimes notícies

    Publicitat