Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La redacció de Time Out Barcelona
©Maria Dias

Les notícies de Time Out

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

Time Out Barcelona comença avui una nova etapa. Estrenem web responsiva, és a dir, apta per a tots els dispositius, en la qual introduïm un concepte que ens era més o menys aliè: les notícies. Si fins ara hem estat un referent cultural de la ciutat, premi Nacional de Comunicació digital 2014, amb les recomanacions que diàriament us hem ofert, ara també volem ser un referent informatiu. Un referent informatiu diferent, cultural, proper, ciutadà, que vehicularem a través del blog de Time Out, una plataforma en la qual hi escriurà la redacció de la revista i els seus col·laboradors.

Aquí trobareu tot el que ens inspira en el dia a dia barceloní. El nostre punt de vista sobre el cinema, la gastronomia, els carrers, el teatre, les institucions, les crisis, els èxits, la moda, els concerts, l'art, les inauguracions, les pífies... Moltes de les coses que passen a Barcelona i que necessiten un altaveu perquè tothom les conegui. No espereu trobar informació d'última hora sobre el trànsit o enquestes electorals. Ja hi ha altres mitjans que fan aquesta tasca molt millor de com nosaltres ho podríem fer.

En aquest blog us oferirem tot el que sabem, informació i reportatges sobre la vida a la ciutat, amb el to engrescador que ens caracteritza. Cada post anirà signat per un redactor o col·laborador de Time Out Barcelona, amb el seu bagatge i la seva manera de dir les coses. Ja veureu com no us deixarem de sorprendre.

Últimes notícies

    Publicitat