Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les noves Converse es diuen Chuck Taylor II

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Res és intocable: ni l'ampolla de Coca-Cola, ni els texans Levi's, ni el logotip de les grans 'maisons' de moda, i tampoc les vambes Chuck Taylor, que s'adapten als nous temps. Converse ha donat un gir contemporani a les mítiques sabatilles que es van comercialitzar per primera vegada el 1917, i després van rebre el nom del jugador de bàsquet d'Indiana.

Les Chuck Taylor All Star II "han estat dissenyades per respondre a les demandes de l'estil de vida creatiu, i construïdes per a una nova generació", apunten des de la marca de Boston que Nike va comprar el 2003. Amb l'objectiu de fer-la més còmode que la seva antecessora (de la qual el 2015 s'han venut més de 100 milions de parells, segons dades de The New York Times), la vamba introdueix la tecnologia Nike Lunarlon, una escuma tova que amorteix, suavitza la petjada i dóna elasticitat a la sabatilla. A més, aquesta té la llengüeta i l'interior encoixinats, i incorpora una lona de més qualitat amb petites perforacions perquè la sabatilla transpiri.

Els fidels a les Converse ullaran petites modificacions exteriors que no alteren gaire la identitat de la vamba: tenen les soles lleugerament més altes, els traus per passar cordons casen amb el color de la loneta, i el pegat "All Star" està brodat. Les Chuck Taylor I i II encara conviuran un temps al mercat (a Barcelona es troben a AW LAB, Portal de l'Àngel, 4 i U-Casas, Tallers 2), però molts dels que les han provat ja donen la benedicció a les Chuck Taylor II

 

Últimes notícies

    Publicitat