Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les persianes del Raval, convertides en obres d'art urbà! [FOTOS]

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Fomentar la creativitat dels joves a través d'accions com la que us explicarem és senzillament magnífic. I si es tracta de joves amb poques oportunitats, amb dificultats per accedir al mercat laboral, encara és més lloable. El Projecte Itaka va néixer l'any 2008 amb l'objectiu d'implementar "una metodologia innovadora i comunitària per a optimitzar i millorar la intervenció amb els i les joves, mitjançant la coordinació i el treball en xarxa entre les entitats educatives, socials i laborals del territori". I es van proposar endegar el projecte 'Les persianes del meu barri', oferint als negocis la pintura i manteniment de les persianes, contractant joves que hi fessin intervencions artístiques.

El resultat és la intervenció de més de 200 persianes i "diverses intervencions artístiques, de caràcter comunitari, en 3 zones diferents del barri del Raval, en les que intervenen artistes que treballen conjuntament amb la comunitat, a l'hora de plantejar i implementar-les", expliquen des d'Itaka.

Aquí teniu una mostra d'algunes intervencions. Vertaderes obres d'art que dignifiquen el Raval, i que podreu veure si us endinseu entre els seus carrers.

 +

Últimes notícies

    Publicitat