Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les pitjors reinterpretacions musicals de la història

Les pitjors reinterpretacions musicals de la història

Advertising

Avui ens hem llevat amb una nova notícia sobre Enrique Iglesias que de ben segur es farà viral. I no es tracta de la seva última relliscada amorosa, sinó de la reinterpretació que va fer al passat Starlite Festival de Marbella del clàssic d'Antonio Vega 'La chica de ayer'. Si el bo d'Antonio ho escoltés de ben segur que no sabria a on amagar-se. Destrossa, ruïna, ridícul, vergonya... Les opinions a les xarxes són aclaparadores, però millor jutgeu vosaltres mateixos. En tot cas, aprofitant el moment hem decidit fer un recull d'algunes de les pitjors reinterpretacions musicals de la història. 

Seguridad Social cantant Pink Floyd, Azúcar Moreno reinterpretant als Rolling, Ramoncín a Nirvana i fins i tot una versió de Kings Of Leon que us farà plorar de riure. Segur que n'hi ha moltes més, però amb aquestes passareu una bona estona i en molts casos repetireu allò de què una bona cançó no necessita reinterpretació. Enjoy!

Enrique Iglesias - La chica de ayer (Nacha Pop)

 

Candy Flip - Strawberry Fields Forever (The Beatles)

 

 

El Príncipe Gitano - In the Ghetto (Elvis Presley)

 

 

Seguridad Social - Wish you were here (Pink Floyd)

 

 

Azúcar Moreno - Paint it black (Rolling Stones)

 

 

Ramoncín - Come as you are (Nirvana)

 

 

Mika - Teadrop (Massive Attack)

 

 

Hilary Duff - My Generation (The Who)

 

 

Limp Bizkit - Faith (George Michael)

 

 

 

Pandora - Matandome Suavemente (Roberta Flack)

 

 

 

 

 

Los Master Plus - Sexo En Fuego (Kings Of Leon)

 

 

 

 

Share the story
Últimes notícies
    Advertising