Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les tres cocteleries de Barcelona on acomiadar-se de 'Mad Men'

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Som conscients que quan acaba la teva sèrie de televisió preferida es nota un buit existencial semblant a quan t’arrenques la polsera del Festival de música de torn. Alguns haureu estat 7 anys, altres 2 anys o els més malalts us haureu empassat les 7 temporades en 2 mesos. Fans de Mad Men, no podem fer que no s’acabi la sèrie, però sí que podem proposar-vos que l'acomiadeu com es mereix. Han sigut molts els moments en què hem salivat veient els còctels i els “copassos” que es foten els personatges de la sèrie de AMC.

Old Fashioned, Bloody Mary, Vodka Gimlet o un bon whisky doble. Ara arriba el moment de disfressar-se de Don Draper, i dir adéu de la millor manera possible a una de les sèries més collonudes dels últims 10 anys.

Aquí teniu les 3 millors cocteleries de Barcelona per a despedir Mad Men i, ja que ens hi posem, acabar amb un bon gat (no patiu, l’alcohol bo no dóna ressaca, així que no fa falta que espereu a que arribi el cap de setmana, en donem fe):

Solange

Solemnitat i elegància. El Solange està aquí per enamorar-te amb base líquida.

No et sorprenguis si Jon Hamm al visitar Barcelona es passés per aquí, o fes doblet amb el Dry Martini que està tot just creuant el carrer.

El daurat de les estanteries del Solange t’il·luminarà l’scotch tant com se li il·lumina la mirada a Don Draper en mirar l’escot d’alguna de les seves amants.

I si us plau, no us demaneu un "Solange de Cabras", ni feu aquesta broma semàntica de l'estimable Montse Virigili, publicada a TimeOut Barcelona. 

 

Ideal

Una de les cocteleries més antigues de Barcelona, servint a aspirants de Don Draper des del 1931.

Íntim i reservat l’Ideal és un vestigi intimista per fer la copa de batalla. Una batalla elegant i clàssica, però una batalla entre la teva copa i tu. La clientela habitual fa d’aquesta cocteleria la seva religió.

Milano

Per acabar baixem fins al Milano, i això de baixar és literal. Al capdavall d’unes escales et teletransportaràs 40 anys enrere però sense la necessitat d’un Delorean, amb un Moscow Mule bastarà.

Seu a una de les butaques vermelles o al sofà de vellut que vesteix la paret i deixa’t portar per la música en viu que a vegades acompanya les begudes. Pot ser que en una de les seves sessions de Cocktails & Jazz es coli un Zou Bisou Bisou.

Últimes notícies

    Publicitat