Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les vostres cendres, premsades en un disc de vinil

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Tot i que la majoria de persones prefereixen ser enterrades de manera tradicional, hi ha qui vol que les seves cendres no acabin al cementiri. Prefereixen que s'escampin pel mar o per la muntanya. Si escolliu aquesta opció que sapigueu que està molt bé... però ja no es porta. Avui en dia la gent és molt més original i escull, per exemple, barrejar les cendres amb tinta perquè els familiars o amics s'ho puguin tatuar o prefereix fondre-les en un diamant i deixar-lo en herència a un ésser estimat. Bé, són idees una mica estranyes, sí.

Si sou de butxaca forta, podeu enviar les vostres cendres a la Lluna. Us costarà uns 12.000 dòlars amb empreses com Elyseum Space i Celestis, una opció que va escollir el guru de l'LSD, Timothy Leary, i Gene Roddenberry, creador de 'Star Trek'. O també podeu fer com Fred Baur, creador de les patates Pringles, que va demanar ser enterrat –les seves cendres, vaja– en una de les cèlebres llaunes allargades vermelles.

Però si tot això no us acaba de fer el pes i seguiu amb la idea de descansar eternament de manera original potser preferiu que les vostres restes es planxin... en un disc de vinil. És el que l'empresa And Vinyl ofereix, fent que les vostres cendres es barregin amb acetat (el material principal dels discs de vinil) perquè pugueu viure per sempre més d'aquesta manera tan vintage. Tant si sou melòmans empedreïts com si no, aquest element pot incloure des de la vostra cançó preferida a un discurs que graveu, també podeu posar un recordatori o gravar un silenci etern... de fins a 12 minuts de duració per cada cara. El preu? Uns 3.000 dòlars, i podeu escollir el disseny de la galeta del disc, de la portada... tot.

És una opció una mica macabra potser, però no tant com la de Keith Richards, guitarrista dels Rolling Stones. "Em vaig esnifar el meu pare. Va ser incinerat i no vaig poder evitar fer-me un 'tiret' amb les seves cendres. A ell no li hauria importat", va dir a una entrevista a la revista NME. Potser hauria estat millor utilitzar les cendres del pare per planxar un disc dels Stones...

A mi padre no le habría molestado, no le importaba una mierda"

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/219685/0/keith/richards/esnifar/#xtor=AD-15&xts=467263
A mi padre no le habría molestado, no le importaba una mierda"

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/219685/0/keith/richards/esnifar/#xtor=AD-15&xts=467263

Últimes notícies

    Publicitat