Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'excel·lència de Chifa i Sudestada arriba a Barcelona

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Alerta, que per la tardor ens arriba una inauguració que promet ser un dels plats forts de la temporada: Estanis Carenzo i Pablo Giúdice, factòtums dels restaurants de Madrid Sudestada (a la foto amb l'equip d'aquest local) i Chifa, obriran un restaurant a l'hotel Casa Bonay, al número 700 de la Gran Via, just al damunt del barri de Sant Pere.

Segons Carenzo, el restaurant i l'hotel obriran a finals de novembre, i ell i el seu soci es faran càrrec de «tota la casual food de l'hotel», incloent «un bar-cocteleria amb menjar de lobby d'hotel i un restaurant «amb cuina a la vista molt dinàmic». El projecte gastronòmic del futur hotel de cinc estrelles és ambiciós: compartiran sostre amb una sucursal de la botiga de sucs de premsat en fred Mother i amb un altra de la cafeteria Satan's Coffee Corner.

I si a Chifa es van centrar en la fusió creativa de cuina xinesa i peruana, i a Sudestada va triomfar la visió llatinoamericana del sud-est asiàtic, amb el nou projecte Carenzo no vol concretar, encara, orientació o nom. «No vul dir si tindrà mes o menys accent d'això o allò, perquè en realitat el que volem fer és treure'ns les etiquetes del cim», reflexiona. Vaticina que treballaran amb un llenguatge culinari «adaptat a Barcelona, sense tenir la fixació o pressió d'haver de dir si els plats són asiàtics o no. Serà un lloc molt casual, on s'afavoriran els vins naturals».

Últimes notícies

    Publicitat