Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'experiment del contacte visual entre desconeguts... a Barcelona!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

'We are like islands in the sea, separate on the surface, but connected in the deep'. Aquesta afirmació de William James apareix a un dels vídeos de promoció del 'The World's Biggest Eye Contact Experiment', experiment social que es durà a terme demà dijous dia 15 d'octubre a tot el món. Més de 100.000 persones a més de 140 ciutats (Sydney, Viena, Brussel·les, Sao Paulo, Copenhaguen, Londres o Hèlsinki, per exemple) que compartiran contacte visual amb complets desconeguts on Barcelona serà una de les ciutats participants. La cosa va així: els participants hauran de trobar-se a la plaça del Sol aquest dijous dia 15 a les 13.45 h. També portaran qualsevol cosa còmode per seure-hi (des d'un coixí fins a una cadira passant per un hula hoop o una manta). I qualsevol desconegut podrà fer el mateix amb qui vulgui per tal de mantenir una relació visual i reconstruir (i redescobrir) el nostre sentit de la humanitat.

A primeres, sembla una fricada, d'acord, però quan t'ho penses i sobretot veus vídeos d'anteriors edicions te n'adones que poques vegades tenim l'oportunitat d'endinsar-nos en la vida de desconeguts a través de la mirada.  Aturar-nos un moment, anar una mica més enllà i connectar –encara que només sigui de manera visual– amb qui tenim al costat. A més a més, el projecte també servirà per crear un vídeo global en el qual hi hagi un missatge de pau i connexió humana sense precedents. L'esdeveniment de Facebook de Barcelona ja acumula gairebé 3.000 participants. Ho intentem? Real Connections don't require WiFi!

 
 
 
Eye Contact with Strangers Experiment

Where has the human connection gone in our big cities? In this public experiment we discover what happens when we intentionally share eye contact with strangers...We had no idea how quickly things would escalate!Join the movement here http://bit.ly/1Gjm9emSupport the movement here ---> goo.gl/Zx5RsL <----Behind the scenes info about this experiment here http://bit.ly/1H6EkKXVideo Recording: Jimmy James Bee & Ocean TrimboliEditing: The Liberators InternationalMusic: Eyes Wide Open - Tony Anderson #Eyecontact, #TheLiberators, #Freedom, #public, #perth, #humanconnection

Posted by The Liberators International on Miércoles, 17 de junio de 2015

Últimes notícies

    Publicitat