Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'hotel on ningú no hauria de dormir

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Les dades sobre el nombre de persones que viuen en situacions de pobresa, violència, manca d'oportunitats o desemparament a Barcelona espanten. 941 persones dormen al carrer a la ciutat i 1,8 milions de persones viuen en situació de risc d'exclusió social a Catalunya. Seguim. A Barcelona tenim una mitjana diària de 15 casos on famílies senceres han d'abandonar la seva llar i a Catalunya es produeix un 22,2% d'abandonament escolar.

Amb aquestes xifres a la mà es fa difícil no col·laborar amb projectes solidaris, i l'Hotel Invisible n'és un. Es tracta d'una campanya que vol sensibilitzar i recaptar fons per ajudar persones amb risc d'exclusió social a través de donacions que es destinaran a resoldre els problemes d'aquests col·lectius, que han servit per donar nom a les habitacions d'aquest hotel simbòlic.

Més concretament, cada donatiu que feu servirà per col·laborar amb els programes de la Fundació IReS, dedicats a la reinserció d'aquests col·lectius mitjançant una metodologia innovadora d'apoderament de les persones. És a dir, per cada euro que doneu, 84 cèntims són per a l'acció social i 16 cèntims per fer possible aquesta acció social, que vol implicar les empreses turístiques que operen a la ciutat i els mateixos turistes, propiciant que l'activitat econòmica turística de la nostra ciutat tingui també un retorn cap a la societat.

Ja sabeu, entreu en la pàgina web de l'Hotel Invisible i feu un donatiu en aquest espai imaginari on ningú no hauria de dormir.

Últimes notícies

    Publicitat