Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'intercanvi de parelles està de moda

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Fora prejudicis i pensaments conservadors! Fer intercanvis de parella i compartir amb altres els moments més íntims i sensuals -i sexuals també- està de moda a Europa. La pàgina web especialitzada en cites Victòria Milan ha preguntat a gairebé 5.000 dones europees sobre l'intercanvi de parelles i hem pogut saber que hi ha països d'Europa en què tres de cada deu parelles fan intercanvi. No està gens malament!

Les parelles franceses són les que més solen realitzar intercanvis. Fins a un terç de les parelles han experimentat amb això! Les parelles norueges segueixen molt de prop les franceses, amb el 31,5% de les parelles formant part de la comunitat de swingers, que és com se'ls anomena a qui comparteix parella al llit. I després de les noruegues apareixen les parelles dels Països Baixos, amb un 26,8%.

I us preguntareu: ¿on queda Espanya en aquest rànquing? Doncs en última posició. 'Només' dos de cada deu parelles espanyoles intercanvia les seves parelles al llit.

De l'enquesta també es conclou una altra realitat: que les dones que intercanvien parella ho solen fer amb altres amb les que tenen una amistat. Gairebé 5 de cada 10 així ho fa. Un 23% prefereix intercanviar les seves parelles amb altres que coneixen per internet, mentre que el 19%, amb parelles que s'han conegut de manera casual.

El físic és l'aspecte més important a l'hora de decidir amb quina parella fer l'intercanvi. Un 58% de les dones ho troba essencial. Però arran d'aquestes dades sorgeix una pregunta: què passa si surt malament? Què pot fer que un intercanvi de parelles surti malament? El primer motiu pel qual un intercanvi no és tan reeixit com s'espera és per la gelosia i les baralles dels homes. Un 33% dels motius de fracàs és per les sortides de to agressives dels homes. Ja se sap, si parlem de sensibilitat, obertura de ment i tolerància, per norma general, les dones sempre guanyen. Aprenem d'elles!

Últimes notícies

    Publicitat