Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Manel ho han tornat a fer

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

No, aquesta no és la cara que se'ls ha quedat als Manel en saber que 'Jo competeixo', el seu quart àlbum, ha entrat al número 1 en la llista de vendes de l'Estat, una fita que ja havien aconseguit amb els seus anteriors àlbums, '10 milles per veure una bona armadura' (2011) i 'Atletes, baixin de l'escenari' (2013).

Tampoc és la cara que se'ls ha quedat en constatar que són els primers en aconseguir-ho amb tres àlbums consecutius cantats en català, que tampoc està gens malament: la foto els la van fer a Dreamland, l'estudi instal·lat en una antiga església prop de Woodstock, als Estats Units, on van gravar part de l'àlbum. Un procès amb què, tot i les expressions serioses, van explicar a Time Out que s'ho van passar pipa. "És la vegada que al sortir de l'estudi he estat més excitat de totes –afirmava Arnau Vallvé, bateria–. Sempre hi ha aquesta cosa d'"està bé, però a veure com surten les mescles, si sonarà guai o no". Però aquest cop estava convençudíssim que ens agradaria".

'Jo competeixo' ja es pot escoltar en 'streaming' (ha trigat una mica a arribar a Spotify), però la gira amb què es podrà escoltar en directe no començarà oficialment fins al 4 de juny, quan tocaran al Primavera Sound. El quartet de Barcelona prepararà el seu directe a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat.

El primer avançament de l'àlbum va ser 'Sabotatge', amb un videoclip de Sergi Pérez –director d''El camí més llarg per tornar a casa', premi Gaudí a la millor pel·lícula en català, i dels vídeos de Manel 'Dona estrangera', 'Benvolgut' i 'Teresa Rampell'– que si no l'heu vist us farà posar de genolls.

Últimes notícies

    Publicitat