Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right María José Gómez, nova directora de Time Out Barcelona
Notícies / Ciutat

María José Gómez, nova directora de Time Out Barcelona

María José Gómez
© Maria Dias María José Gómez

La periodista María José Gómez serà la nova directora de Time Out Barcelona en substitució d'Andreu Gomila, que ocupa el càrrec des de juny del 2010. Gomila deixa la direcció a petició pròpia i es mantindrà vinculat a la capçalera aportant la seva experiència editorial. El relleu es farà efectiu el proper dia 1 de febrer.

María José Gómez Gimeno (Barcelona, 1973) és llicenciada en periodisme per la UAB i treballa a Time Out Barcelona des de l'any 2009. En aquest temps ha exercit diverses responsabilitats periodístiques dins la redacció, entre les quals destaquen la migració del vell web de Time Out Barcelona a la plataforma global compartida per totes les edicions de Time Out del món, i la coordinació dels reportatges de portada del setmanari. El seu coneixement profund de les dinàmiques de creació de continguts multilingües, tant per al paper com per al digital, la converteixen en el perfil ideal per afrontar els reptes a curt i mig termini de la capçalera a nivell de continguts. Abans d'incorporar-se a Time Out Barcelona, Gómez va treballar deu anys en el sector editorial, com a redactora i editora.

Time Out Barcelona entra en el seu desè any a la ciutat com a líder absolut i mitjà de referència en informació d'oci i cultura, tant en paper com digital:

·El setmanari es distribueix cada dimecres i té una difusió de 52.000 exemplars.
·El web trilingüe (català, castellà, anglès) ha assolit el 2016 una mitjana de 950.000 usuaris únics mensuals.
·446.000 seguidors a xarxes socials (187.000 a Facebook, 209.000 a Twitter, 50.000 a Instagram)
·86.000 subscriptors al newsletter

La nova directora assumeix la responsabilitat amb l'encàrrec per part de l'empresa editora de reforçar i ampliar aquest lideratge a través de continguts cada cop més prescriptius i inspiradors, adreçats a un públic molt ampli i actiu que fa de Barcelona una de les ciutats més vibrants del món.

Advertising
Advertising

Comentaris

2 comments
Montse F

Enhorabona!. Ets una gran professional i millor persona!. Molta sort en aquesta nova etapa.

Placer C

Enhorabona María José per aquest nou repte! Els nostres millors desitjos!