Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

‘Me estoy quitando’

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

"Me estoy quitando, me estoy quitando, solo me meto de vez en cuando”, canta J a 'Heroína', la buleria que dediquen a Juan Moneo El Torta, desaparegut 'cantaor' gadità que feia jondo sobre el cavall, i amb què tanquen 'Dobles fatigas', el seu nou EP. Les addiccions ens controlen, i ja pots vantar-te de tenir un naturalesa poc addictiva, de no haver-te enganxat mai al tabac ni a res, de consumir alcohol de manera recreativa i permetre’t fer broma amb l’alcoholisme.

Fins que una cosa t’enganxa i estàs perduda. I tot l’estoïcisme del qual tant presumies, la voluntat de ferro que suposadament t’havia donat l’autoritat per fer sacrificis com deixar de menjar carn –i foie gras, i pernil–, reduir els làctics i el sucre, fer esport amb regularitat, rentar-te la cara abans d’anar a dormir i posar-te cremes, fins i tot quan arribes molt tard –tan que ja és molt d'hora– a casa (no fer-ho significa llevar-te amb ulls de panda o amb certa retirada a Robert Smith).

Però de sobte t’enganxes i et trobes fent coses que saps que són ridícules. Com mirar Instagram només obrir els ulls, a les fosques, encara enllitada, comprovant que el 'feed' no ha canviat gaire en les sis hores escasses que has estat clapant –el vas mirar just abans d’anar a dormir, esclar–. Les 300 persones que segueixo semblen tan jonquis com jo. Diuen que el primer pas és detectar que tens un problema. El tinc? Sí.

Últimes notícies

    Publicitat