Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Menús per a sibarites per 25 euros

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Existeix algú a qui no li agrada menjar bé? El problema és que la majoria no podem pagar alguns preus i això de visitar un restaurant d'estrella Michelin ens sembla gairebé ciència ficció.

Però de tant en tant les butxaques mitjans també tenen bones notícies. Fins al 8 de novembre, 45 restaurants de la ciutat -alguns amb estrella- participen a la Barcelona Restaurant Week amb descomptes sobre la carta i amb menús de luxe per 25 euros, excepte l'Angle de Jordi Cruz, que ofereix un de 45 euros amb dos aperitius, un entrant, un segon plat i postres.

Aquest festival gastronòmic vol oferir la millor cuina local i internacional a preus assequibles comptant amb alguns dels restaurants de més renom de la ciutat que posen davant del comensal una proposta de tres plats -entrant, plat principal i postres- i que podeu reservar a través de la pàgina web El Tenedor.

D'entre tota aquesta llista que ens fa la boca aigua podeu trobar joies com el restaurant de Sergi de Meià, el BistrEau d'Ángel León (dins de l'hotel Mandarín Oriental), La Balsa, el Toto, les propostes mexicanes del Oaxaca, el EGGS de Paco Pérez, l'Indochine Ly Leap -un dels vietnamites ben valorats de la ciutat-, l'Hisop o  l'Osmosis, per exemple.

I a més de donar-vos el caprici també col·laborareu amb una bona causa, ja que un euro de cada menú venut anirà a l'ONG Ayuda en Acción.

Últimes notícies

    Publicitat