Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mercat benèfic en favor dels gats de carrer

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Torna el We Love Cats Market després de l'èxit de la darrera edició! I és que el mercat d'artistes locals va aconseguir reunir a més de 3.000 visitants l'edició de 2014 i és per això que repeteix amb la mateixa fórmula i a la mateixa localització que l'any passat, a l’espai de coworking CREC del carrer Blesa 27, un idoni local multidisciplinari del barri del Poblesec. La fórmula del We Love Cats Market és la següent: uns quaranta dissenyadors, artesans i artistes locals participen els propers 28 i 29 de novembre en un mercat benèfic en favor dels gats de carrer de la ciutat de Barcelona. Parlem de creadors que dissenyen, elaboren i venen productes exclusius i de tirada limitada i que utilitzen tècniques com ara el ganxet, la costura o el patronatge amb una vocació moderna i contemporània. Alguns d'ells són Fauna y Flora (joieria), Numon (bosses reciclades) o Corazón de galleta (bijuteria feta amb llapis), i firmes com la gallega Nuria Díaz (il·lustració) i els madrilenys Fábrica de Texturas (Kits DIY).

Els artistes participants en aquesta edició han fet una aportació de 120€ per formar part d'una edició que aquest any vol recaptar un mínim de 1.500€ per a Gats de Gràcia, que lluita per tirar endavant un projecte animalista que s’encarrega de les colònies del districte de Gràcia.

We Love Cats Market estarà acompanyat pel foodtruck La Dominguera, amb una cuina d’slow food per a tots els paladars i també l’opció vegana amb els plats dolços i salats de Vegetart, propostes culinàries delicades per un projecte que es consolida amb la voluntat de donar un cop de mà a les entitats animalistes de Barcelona, promoure el teixit artesà i reivindicar el consum local i de proximitat. Doncs tant de bo el We Love Cats Market d'aquest any sigui igual o millor que el de l'any passat!

Últimes notícies

    Publicitat